10 manieren om met calorieën om te gaan.Er zijn veel eenvoudige manieren om te helpen met uw gewichtsverlies programma. 10 manieren waarop u kunt snijd de calorieën zal u vertellen over hen.
1. Gebruik fruitpurees in plaats van boter 2. Eet kaas, maar zich te ontdoen van het vet 3. Niet uit te oefenen voor de maaltijd 4. Eten in de voorkant van de TV is slecht voor je 5. Zorg altijd voor een ontbijt 6. Fructose is beter dan glucose 7. Slechte vetten zijn niet goed voor je 8. Gebruik magere melk in plaats van hele 9. niet meer dan vier eidooiers per week 10. voor het koken, trim al het vet uit vlees 

Vervang fruitpurees in plaats van boter

Als bij het eten aardappelpuree, het toevoegen van fruit puree in plaats van boter, zal het kappen van de calorieën en geef uw aardappelpuree een andere, maar aangename smaak. 

Eet Kaas Maar Gooi The Fat

Kaas is goed voor je; het is vol van calcium. Maar het is ook vol vet.
Zich te ontdoen van het vet door de invoering van de kaas in de magnetron ongeveer 10 seconden, giet ze af uit het vet en vet. (Pas op dat u in de magnetron te verlaten te lang, tenzij je wilt Welsh Rarebit). Of als alternatief, kon u een kaas die minder vet in het heeft te kopen.

Niet uit te oefenen voor de maaltijd

Als je uit te oefenen voor de maaltijd je gewoon het maken van jezelf hongeriger als je de vetverbranding. Dus om je honger te stillen, zul je meer eten. Een beter idee is om te oefenen na het eten. Dan moet je lichaam harder werken om het voedsel te verteren. WAARSCHUWING: niet meteen uit te oefenen na een maaltijd, of u zich ziek. Oefenen een uur na het eten.

Het eten tijdens het kijken naar de tv is slecht voor je

U kunt zo gemakkelijk te veel eten. Het programma waar u naar kijkt kan zo spannend zijn en je verdiept in het, zult u niet bewust zijn van wat je eet.

Eet altijd een ontbijt

Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag. Het woord Ontbijt = Break Fast. U heeft waarschijnlijk niets te eten omdat het avondeten de avond tevoren had. Dus u bent verbreken van het vasten.
Uw lichaam zal meer calorieën verbranden als je het ontbijt te eten.

Fructose is beter dan Glucose

Drinkwater Met Fructose (vruchtensappen) in plaats van glucose, zal fungeren als een eetlustremmer. Het drinken van een glas jus d'orange een uur voor het eten zal de rand van je eetlust te nemen.
Slechte vetten zijn niet goed voor u
Slechte vetten zijn Trans Fatty Acids. Veel margarines zijn Trans Fat. Butter is het niet.

Bij het koken gebruik te koken in plaats olie.

Lees de etiketten op het voedsel dat je koopt. Als u de woorden ziet gehydrogeneerde oliën lopen een mijl, omdat dit betekent dat het bevat Trans Fatty Acids. Als een bonus, het lopen die mijl zal gebruik maken van een aantal calorieën.

Gebruik magere melk hebben in plaats Whole

Het drinken van volle melk betekent dat je drinkt de room toe en dit is natuurlijk extra calorieën. Overschakelen naar Skim Milk zal nog steeds geven u al het goede van melk, zonder het vet.

Niet meer dan vier dooiers per week

Herinnert u zich de advertentie op tv 'Ga aan het werk op een ei' persoonlijk denk ik dat je zou meer comfortabel op de bus, maar er is geen boekhouding voor smaak.
Serieus, het wit van een ei (het eiwit) is vol van de verkeerde soort vet. Dus beter om het gele deel van het ei (de dooier) en dan alleen een maximum van vier keer per week te hebben.

Haal het vet weg voor je kookt

Als u van uw vlees, door het trimmen van al het vet eraf vóór het koken zal dramatisch omgehakt uw calorie-inname. Of als alternatief, eet kipfilet of vis.