Succesvol afvallen in het nieuwe jaarMeer bewegen. Het eten van voedzaam voedsel. Stoppen met een rokende gewoonte. Met gezondheidsbewuste acties topping elk jaar onze New Year's resoluties, waarom doen we altijd lijken niet aan onze doelstellingen, terug te gaan naar oude gewoonten?
Sommige deskundigen geloven dat de mislukking om te slagen met een resolutie kan zijn omdat we niet over een game plan te hebben. Maar de volgende tips helpen start het nieuwe jaar met een strategie om een ​​gezond doel te houden.

  • Worden vastgelegd, maar toch realistisch. Toewijding is een belangrijke drijvende kracht in houden u op de hoogte van uw resolutie. Echter, onrealistische doelen, zoals de mogelijkheid om een ​​marathon te lopen na twee weken van de opleiding, kan gemakkelijk barsten uw geest. Zorg ervoor dat uw resolutie is redelijk.
  • Het gemakkelijk maken. Hoewel het onderhoud van uw oplossing kan moeilijk zijn, kan er een hulpmiddel dat het gemakkelijker te realiseren maakt zijn. Zo kunt u een resolutie voldoen om een ​​goede mondverzorging oefenen met de nieuwe HydraBrush Express, een elektrische tandenborstel die 40 seconden of minder nodig is om te gebruiken.
  • Ontwikkeld door Oralbotic Research Inc., de HydraBrush Express reinigt alle zes oppervlakken van uw tanden tegelijk. De tandenborstel gebruikt borstelharen automatische positionering masseert het tandvlees en heeft borstelkoppen die bewegen met 810 slagen per minuut. Om het te gebruiken, bijt je in de borstels en begeleiden de hendel naar de achterkant van je mond. Bij dagelijks gebruik, kunt u genieten van wittere tanden, gezonder tandvlees en een afname van de plaque.